Seznam blogů

11. 10. 2019

Planeta Nibiru and The Anunnaki / Planeta Nibiru a Anunnaki


Nibiru: The Anunnaki´s Planet - Movie Trailer (2019) - Ryan Gosling Movie HD 

Výsledek obrázku pro Planeta Nibiru a Anunnaki

Planeta Nibiru and The Anunnaki
Přijeli na Zemi s kosmickými loděmi a usadili se zde. Jméno této rasy mimozemských bytostí je 'Anunnaki'. Oni pocházejí ze skryté planety Nibiru a říká se, že patří do naší sluneční soustavy. 
Nibiru. V sumerské mytologii byli tito mimozemšťané považováni za bohy. Anunakové pravidelně navštěvovali naši zemi vždy v okamžiku přiblížení jejich domovské planety Nibiru. Při návštěvách silně ovlivňovali vývoj člověka a při nejbližší další návštěvě musíme opět čekat cokoliv.
Nebezpečí hrozilo také přímo od jejich domovské planety. Mezi Marsem a Jupiterem se před několika miliardami let nacházela planeta Tiámat. S ní se srazila bludná Nibiru. Z kolize vznikla Země, pás asteroidů a komety. Každých 3600 let prý Nibiru kříží dráhu naší Země a hrozí katatsrofy.
Nibiru a země
Podle dávných tradic je součástí naší sluneční soustavy skutečně obří planeta, která je temná a může být spatřena až při přibližování Slunci. Nebeský objekt má svou vlastní energii v jádru, která umožňuje existenci vyspělé civilizaci. Zda je to pravda, se jednou jistě dozvíme.

Anunnaki - sumerští bohové jsou ve skutečnosti mimozemšťané a přišli na naši Zemi z jiné planety.

Výsledek obrázku pro Planeta Nibiru a Anunnaki