Seznam blogů

7. 3. 2019

ÚŽASNÝ SVĚT ZÁHAD - Záhadné objevy které věda nedokáže vysvětlit


Související obrázek

Jsme úžasný a neobyčejným výsledkem 4 miliard let evoluce.




Jsme úžasný a neobyčejným výsledkem 4 miliard let evoluce. Od DNA v našich buňkách až po myšlenky v našich hlavách. Vše čím jsme, co děláme je vytvářeno naší minulostí, našimi předky, kteří nám umožnili žít na tomto světě. Představte si, že by jste se mohli vrátit v čase a setkat se tváří 
v tvář s prvními lidmi. Vidět své předky jak překonávají přírodní katastrofy, a unikají predátorům. Prošli bychom každé vývojové stádium.
Každý kritický moment v naší vývojové cestě. Ze souše až zpět do vody. Zpět k počátkům, kde bychom se setkali s našimi dávnými předky. Z první formou života na Zemi. Pojďme se nechat unést strhujícím dokumentem o zrození a vývoji lidské rasy.

 Záhadné objevy které věda nedokáže vysvětlit. 

Žili lidé společně s dinosaury? 

Mezi člověkem a dinosaury je mezera dlouhá téměř 65 milionů let! Kreacionisté však říkají ano - lidé a dinosauři žili spolu a existují o tom důkazy. Jedním z důkazů jsou i stopy lidí a dinosaurů v jedné vrstvě. ... Člověk a dinosauři žili pospolu, což odporuje evoluční teorii.Tyto záhadné kameny byly objeveny v Peru.....Kameny byly nalezeny v roce 1961 farmáři pohřbené pod pískem rozlehlé pouště Ocucaje.

Pokud se podíváme na rytiny v chrámu Ta Prohm v Kambodži, můžeme si všimnout velice zvláštní rytiny připomínající stegosaura, nebo něco, co je mu neuvěřitelně podobné. Tento chrám byl postaven ve 12. století našeho letopočtu.

                                 Skutečný příběh stvoření člověka (1. část) cz                                        


Na základě archeologických nálezů, jsou například jeskyně kresby podobné kosmonautům, technicky dokonalé monumentální stavby a sochy, které by jsme ani dnes nebyli schopní postavit (Anunaky)
The Anunnaki Creation Story: The Biggest Secret in Human History 

Nibiru 
Nibiru:  Planet X 


Před 445 000 lety přišli na Zemi „bohové stvořitele“ - jak se tomu říká -. Říkali jim Anunnaki, což znamená „Ti, kteří přišli z nebe na Zemi“. Tito tvorové obývali vzdálenou obíhající planetu Nibiru, která vstoupila do naší sluneční soustavy pouze každých 3 600 let. Popisují Nibiru tolikrát, kolikrát průměr Země, a bohatý na oxid železitý, takže jeho řeky a jezera vypadají červeně. Postranní poznámka k Nibiru: podle sumerských tablet se atmosféra Nibiru začala zhoršovat a stala se nepřátelským místem pro život. Aby ji Annunaki obnovili, potřebovali pro její atmosféru jeden důležitý prvek: zlato.