Seznam blogů

18. 1. 2020

Jaromír Nohavica - Převez mě příteli + Co je duch?

Being Baby: Another Karma – Ancient Beauty
Na druhý břeh

Jaromír Nohavica / Převez mě příteli


Převez mě příteli na druhý břeh na první schůdek mě vystoupit nech hmm - hmm na první schůdek zdola Jen malou chvíli a poplujeme zpět chtěl bych se podívat na tamten svět hmm - hmm kdo mě volá Nalož mě příteli na vratký prám všechno co žádáš všechno ti dám hmm - hmm samota zlá je Dnes v noci slyšel jsem vzdálený tón tmou nesl se akordeon hmm - hmm vím, kdo mi hraje Láska i smrt jsou jen okamžiky polibky krásné Euridiky hmm - hmm motýli v letu Voda se valí a vlny jdou a žádní živí nemohou hmm - hmm tam do těch světů






Dr. Raymond Moody - Život po životě cz titulky

Posmrtné zkušenosti.
Život po smrti je pravděpodobně nejen realita, ale i základní tajemství lidského života...
Rébus a rozluštění SMYSLU ŽIVOTA zároveň...
Co je duch?
Duch je vlastně otisk duše. Vzniká v případě násilného, či neočekávaného úmrtí. Duchové se snaží také dořešit některé věci, které za života nestihli. Mnohdy se jedná i o ty, kteří ani netuší, že zemřeli a nemohou najít cestu ven. Duchové jsou většinou neškodní - ale mohou být také násilní.
Související obrázekKaždý člověk, který zemře, dostane v okamžiku své smrti šanci jako duchovní bytost projít světelným tunelem a dostat se tak do míst, kde bude poučen a osvícen. Tam má příležitost zhodnotit své konání v uplynulém životě a setrvat tam až do okamžiku své další reinkarnace - tedy opětovného narození.
Někteří lidé ale okamžik, kdy se pro ně otevře světelný tunel to propásnou. Stává se tak z mnoha důvodů: 

Závislost na jiné bytosti, závislost na majetku, potřeba cosi dokončit, strach, nedůvěra v posmrtný život, zmatenost z nastalé situace ap. 
Tyto bytosti pak zůstávají mezi námi bez hmotného těla, bez možnosti komunikace s námi a bez šance dále se duchovně vyvíjet.
Pro tuto svou existenci ovšem potřebují čerpat energii a jedinou jejich šancí je, brát tuto energii tak, že se přivtělí na auru živých lidí.
Živému člověku to může způsobovat mnoho potíží. Především úbytek energie, ale také neschopnost svobodného rozhodování a vývoje, protože převtělené duchovní bytosti mohou značně ovlivňovat myšlení a chování člověka. Často dělá nebo říká věci, které by normálně nedělal. Převtělená duchovní bytost může být dokonce někdy příčinou alkoholismu, schizofrenie, přejídání, averze vůči druhému člověku, ale také příčinou sklonu k sebevraždě.
Bloudící
Tyto duchovní bytosti patří do stejné kategorie jako převtělené duchovní bytosti. Berou však energii ze silného energetického místa. Jsou známy jako ti, kteří „straší“. Jde o duchovní bytosti, které jsou vázány k určitému místu, někdy také předmětu. Často je k sobě přitahuje přítomnost psychogenní zóny.
Mohou způsobovat noční můry u osob spících v jejich „teritoriu“, projevují se zvuky, pachy, průvanem, studenými závany, pouštěním vody, blikáním světla, vypínáním a zapínáním přijímačů a někdy i pohybováním nábytku. Jsou známy i případy jejich zjevování se.
Vyšší duchovní bytosti a andělé
V tomto případě jde o duchovní bytosti, které není třeba nikam odesílat .Jsou to totiž nádherné bytosti, které se z vlastní vůle rozhodly nám živým pomáhat, chránit nás a na naší cestě nás vést. Jsou nám stále nablízku a každý z nás má neustále u sebe minimálně jednoho anděla, který je jeho věrným průvodcem. Během života se tyhle bytosti mohou mnohokrát vystřídat, protože s námi zůstávají vždy po dobu, po kterou plníme určitý životní úkol. Pokud se vám podaří s nimi navázat kontakt a nebudete se stydět žádat je o pomoc, rozhodně se váš život změní v cestu plnou zázraků. A úplně největší sílu má, když svého anděla požádáte, aby pomohl někomu druhému.



Reinkarnace

Reinkarnace je pojem vycházející z indického učení a filozofie a je spojen s minulými životy a karmou. Reinkarnace doslova znamená převtělení se. Přechod z jednoho života do druhého. Duše člověka není svou existencí vázána na fyzickou schránku. Když tedy tělo umře duše přetrvává a znovu se vtělí do nové fyzické schránky. V krajním případě nemusí být ani lidská. Duše není omezena druhem, to znamená, že v příštím životě můžete být třeba beruška nebo slon.


HYPNÓZA 

Hypnóza je terapeutická metoda, které využívá změněného stavu vědomí. Zhypnotizovaný člověk snadněji přijímá informace podávané terapeutem.
:: Nikdo nemůže být zhypnotizován proti své vůli.
:: Hypnóza vedená odborníkem je zcela bezpečná.
:: Podmínkou je důvěra k hypnotizérovi.
:: Někteří lidé obávají ztráty kontroly nad situací během hypnózy.
:: Není-li zhypnotizovaný člověk z nějakého důvodu  (probuzen z hypnózy), přechází hypnóza v normální spánek, z něhož se po chvíli dotyčný probudí.

Awakening Your Kundalini Energy | Awaken