Seznam blogů

1. 11. 2018

Tajemno - věštění / z ruky a pomocí kyvadla ...


 Ukázka a vysvětlení,která čára co znamená...



Čára zdraví (linie Merkurova)
Vede od spodní části dlaně až k malíčku. Vypovídá o problémech mezi vnitřními orgány a nervovým systémem.
Druhá čára života (linie Marsova)Ukazuje nám vlastnosti člověka a zároveň zesiluje zdravotní účinky.
Sluneční čára (linie Apollonova)
Sluneční čára předurčuje kvalitu života a osobnosti. Ukazuje na schopnosti, tvořivost a talent člověka.
Čára vztahů (linie manželství)Čáru vztahů vlastně tvoří několik vodorovných linek, které vycházejí z úderového okraje ruky pod malíčkem. Svůj název mají proto, že často vzniknou díky hlubokým citovým zážitkům mezi lidmi, často v manželství.
Náramky (Rascetta)Každý „náramek“ představuje 30 let života.
Venušin pás (pruh)Ukazuje na schopnost připoutat pozornost druhého pohlaví. Také poodhaluje citlivost a citovost člověka.
Čára dětí
Tvoří ji vlastně několik svisle vedených čárek na okraji malíkové strany ruky. Měli by protínat alespoň jednu linii vztahů. Půjdou nám lépe objevit, když trošku sevřeme dlaň, anebo se podíváme lupou. Řeknou nám něco o lásce. Počet delších čar znamená počet synů, kratších zase dcer… 
Sourozenecké čáry
jsou jenom malinko vykresleny. Teprve až jsou vztahy mezi sourozenci pěkné a příjemné, začnou se výrazněji vykreslovat.
Čára intuice (Uranova linie)Mají ji lidé s výraznými schopnostmi předvídání. Jsou to léčitelé, věštci někteří lékaři atd.






Věštění pomocí kyvadla
Půvab kyvadla spočívá v jeho schopnosti odpovídat "ano" a "ne", popřípadě "nevím". První, co musíte udělat, je zjistit, jakým způsobem bude právě to vaše kyvadlo reagovat.

Přípravy

Kyvadlo si vyrobíte jednoduše: na šňůrku nebo nit zavěste věc, která je vám blízká (prsten, přívěsek...), pak uchopte konce provázku mezi palec a ukazováček, loket si opřete o stůl a můžete začít s přípravou.
1. Položte kyvadlu otázku a poproste, aby vám odpovědělo. Záměrně se zeptejte tak, aby odpověď musela být ano. Třeba: Jmenuji se... (a vyslovte své jméno). Pozorujte, jakým směrem se kyvadlo začne pohybovat. Pokud se nerozkývá, rozhoupejte ho sami a dívej se, jak se pohyb upraví.
2. Stejným způsobem hledejte odpověď "ne". Jestli je "ano" pohyb dopředu - dozadu, "ne" může být zleva - doprava nebo obráceně. Kyvadlo se ale může pohybovat i po kruhu nebo elipse.
Výsledek obrázku pro kyvadlo věštba
3. Nakonec poproste kyvadlo, aby vám předvedlo třetí odpověď, kterou budete vykládat jako "možná" nebo "nesmysl". Položte mu prostě nesmyslnou otázku. Příklad: Kdo se do mě zítra zamiluje? Odpověď "ano" nebo "ne" je tady vyloučená.